Doorgaan naar hoofdcontent

Media Bedankt!


Inmiddels staan er al enkele artikelen op deze website die ingaan op de zin en onzin (vooral het laatste) van artikelen over het carnivoordieet. Of hoe het werd gepapegaaid: het leeuwendieet. Wat de aanleiding was van deze plotselinge stroom aan oppervlakkige, onjuiste, en onzorgvuldige schrijfsels weet ik niet, maar wat ik wél weet is dat het een behoorlijke bups nieuwe leden bewerkstelligde in de Facebook groep Carnivoor NL.

Dit bewijst, maar weer dat er geen slechte pers bestaat, en dat de nieuwsgierigheid en de durf om af te wijken van Het Normaal er nog niet bij iedereen uitgeslagen is. Blijkbaar zijn er toch mensen die bij het lezen van al deze negatieve stukjes – steevast, want vlees moet nu eenmaal in de ban – zelf op onderzoek uitgaan. Eigenwijze lezers die meer info willen verzamelen over dit verschrikkelijke dieet dat je gezondheid ernstig kapot maakt door alle essentiële nutriënten die niet in de voorgeschreven toxische planten voorkomen. Daarom wordt er in ieder bericht wel eventjes aangehaald dat je beter weer terug kunt migreren naar het eten van planten, zoals het ondervoedingscentrum al decennia predikt – en wat gaat het toch goed met onze gezondheid in NL!

Misschien dat er toch genoeg mensen zijn die zien dat De Experts in al die artikelen leunen op hun titel, en geen enkel echt bewijs aanhalen waar je zelf naar kunt kijken als je zelf op onderzoek wilt gaan. Daar zijn we natuurlijk ook te dom voor. Er (b)lijkt toch nog hoop dat er mensen zijn die niet zomaar genoegen nemen met het doctrine van De Experts “vertrouw en geloof ons maar gewoon blind a.u.b.”. Deze arrogantie die voortvloeide uit de propaganda van amper anderhalve eeuw geleden om ons een heilig vertrouwen te laten geven in De Wetenschap schrikt mensen wellicht toch steeds meer af. En waarom zou je ook blind vertrouwen op De Wetenschap, als deze duidelijk diens kleuren heeft laten zien? Je wordt continu vergiftigt en bent eigenlijk een pratende laboratoriumrat waar de ene na de andere pil of technologische innovatie op wordt uitgetest. Ten koste van jouw gezondheid, en ten bate van iemands bankrekening. 

Bij twijfel of juist bij interesse in dit onderwerp raad ik je aan om dit boek of een boek over het ontstaan van de huidige, chemische, gepatenteerde (veel te dure) medicijnen te lezen. E. Richard Brown - Rockefeller Medicine Men en/of Lily E. Kay - The MolecularVision of Life. 

Afijn, terug naar onze immer betrouwbare media die ons dagelijks helpen om goed geïnformeerd het leven toe te lachen dankzij hun onafhankelijke journalisten

 

We zien een flinke aanwas aan mensen die interesse hebben in het carnivoordieet. Oké, sommige zijn duidelijke trollen in de vorm van gedreadlockte veganisten, maar veel ook met allerlei (schrijnende) gezondheidsklachten die iedere kans om deze klachten te elimineren aangrijpen. Met de falende ‘gezondheidszorg’ is dat totaal niet vreemd. Aangezien Veerle en ik allebei veel klachten hebben verholpen, en zien dat andere mensen eveneens wonderbaarlijke resultaten hebben behaald, kunnen we hierbij alleen maar onze dank uiten voor de media die deze wanhopige medemensen een zetje geven in een mogelijk goede richting.

Ga zo door media!
Chapeau!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Start je het Carnivoordieet?

Steeds meer mensen vinden de laatste tijd de carnivoorgroep op Facebook . Of dit onbedoeld gebeurt omdat de media het dieet demoniseert, of dat mensen het op andere manieren vinden, maakt voor het onderwerp van dit artikel niet uit. Wel ben ik benieuwd, als je carnivoor eet, hoe je hierop bent gekomen. Laat dit dus vooral hieronder achter! Dit artikel heb ik geschreven voor mensen die eraan denken het dieet te starten en voor mensen die het kort geleden begonnen zijn. Maar je mag het uiteraard ook lezen als je al een doorgewinterde carnivoor bent. 😉  Transtitie Een paar jaar terug schreef mijn man Rick een artikel over de transitie naar het carnivoordieet , zodat mensen konden leren van onze fouten. https://www.reizendestrijdster.nl/transitie-naar-het-carnivoor-dieet Fouten die wij hebben gemaakt, en problemen waar wij en andere mensen tegenaan gelopen zijn. Een van de meest gemaakte fouten die ik zie (en die ik zelf ook gemaakt heb) is dat mensen te snel overstappen van hun huidige d

Carnivoor Magnum Slagroom IJsje

De zomer staat op de stoep en dat betekende vroeger tijd voor ijs. Veel. Ik at gerust 10 bolletjes, weliswaar in 2 porties. Omdat dat bomvol suikers zit, maar ik toch trek heb in iets soortgelijks, ben ik aan het experimenteren met een—soort van—alternatief... Dit lijkt te werken, al heeft het nog wat 'finesse' nodig:    - Zet ijsvormpjes in de vriezer, dag van tevoren. (Die op het plaatje hebben wij, die zijn ideaal). - Smelt boter tot het volledig vloeibaar is. - Giet de boter voorzichtig in het vormpje en zorg dat het niet meteen naar beneden zakt. Dus zo plat mogelijk neerleggen, dus afgesloten, en af en toe keren en draaien zodat de boter overal aan de 'wanden' zit. Het gaat erom dat je een laagje krijgt aan de buitenkant van het ijsje. - Zodra de boter compleet gestold en bevroren is, dus paar uur later, giet je het vormpje zo vol mogelijk met slagroom.    Zelf had ik nog wat vanille bij de boter in het pannetje gedaan, en je kunt het natuurlijk nog met andere sma

Recept: Kippeling (gefrituurde krokante kip)

Voor twee Mensen Persoonlijk heb ik nooit gegeten bij die ene kiptent van dat olijke mannetje met de witte baard. Eigenlijk heb ik nooit dat soort kip op, dus ik heb geen referentiekader. Het enige wat ik vaak at is kibbeling. Wat ik wel weet is dat deze versie een stuk beter is, alleen al omdat het net in toxische zadenolie is gefrituurd. Verder heb je natuurlijk de keuze wát voor kip erin gaat. Allicht van betere kwaliteit dan van die ene keten waar ik het net over had. Ingrediënten 400 gram kippendijen (of meer/minder gram, ligt eraan hoeveel trek je hebt)  Knabbelspek, verpoederd 2 eieren, geklutst Yoghurt (Turkse is lekker stevig)  Zout (en eventueel kruiden) Ganzenvet of ander dierlijk vet Recept Laat het vet smelten zodat je meteen aan de slag kunt met frituren zodra de kipstukken gereed zijn. Ondanks alle waarschuwingen op de friteuse (“geen vast vet gebruiken, alleen olie!”) Hebben we de olie op lage temperatuur vloeibaar gemaakt. Het voordeel van ganzenvet is dat het heel za